Produkter Tjenester Meny

Butikken til VB Rørlegger Jens Petter Zetlitz

Etter mange år i gamle, slitte og små lokaler ble 2015 året hvor drømmen ble realisert for oss i Jens Petter Zetlitz AS i Tønsberg. Tidlig på året startet prosessen med møter, handlingsplaner og tegninger – ett år senere sto lokalene klare for å ta i mot kundene våre i ny butikk.

Charlotte Zetlitz, rørlegger og VVS-ingeniør, kan fortelle at det har vært et år preget av kreative løsninger underveis i byggeprosessen for å holde driften oppe, samtidig som renoveringen sto på.

- Det har vært perioder med mye bråk mens byggingen pågikk, og vi har gjort så godt vi kunne for å slippe å flytte ut av de nye kontorene mens butikkdelen var under oppføring.

- Tanken har vært å innrede et «Idésenter», til inspirasjon for kundene. Senteret skal opprettholde fagets verdi, samtidig som kundene kan se varene de betaler for. Dette er med på å beskytte vårt fag og gjør at jobben også overlates til oss som er faglærte, smiler Charlotte.

- Vi har gått for et utvalg blant utstilte varer som ikke vil være i stadig konkurranse med det andre kjeder tilbyr – som Maxbo, Megaflis o.l. Dette har vi brukt mye tid på å velge ut, men vi er svært fornøyde.

Åpningen har vært en suksess, fastslår Charlotte. Ikke minst fungerer butikken godt overfor prosjektmarkedet hvor kunden gjerne oppgraderer utstyret etter en runde i butikken.